Vi søger: Juniorsælger / Bilsælger-Trainee | Læs mere her

(+45) 82 82 82 05

Høj faglig stolthed er vigtigt hos vores samarbejdspartnere

I en bilforretning er vi dagligt i berøring med en lang række af leverandører for at få hjulene til at rulle.

Det er for os meget vigtigt hvad det er for en type forretning vi samarbejder med – vigtigt er følelsen af direkte kommunikation og høj faglig stolthed.

Her har du en kort gennemgang af dem vi oftest er i løbende dialog med.

VÆRKSTED

Silkeborg Carteknik

Vi har et tæt samarbejde med et godt og nærtliggende værksted.
Både mekanisk og telknisk har vi med dygtige folk at gøre. Dialogen er i øjehøjde og kvaliteten er høj.

De udfører alle former for reperationer og service på alle bilmærker.
Ligeledes vil det som udgangspunkt altid være på deres værksteder at en evt. garantireperation udføres med mindre andet aftales.

FINANSIERING OG LEASING

Santander Consumer Bank

I Danmark er Santander Consumer Bank en del af det spanske Banco Santander – grundlagt 1857. Santander Consumer Bank har i dag en førende position på det danske marked for billån som forbrugsfinansiering og er specialister i privatlån, kreditkort og opsparingsprodukter. Banco Santander er den største bank i Eurozonen(!) og blandt de største banker i verden med mere end 190.000 ansatte på globalt plan og over 125 mio. kunder i mere end 40 lande.

Santander tilbyder endvidere SAFE forsikring – det kan du læse om under finansieringsfanen på Santander Consumer Bank.

AL Finans

Sammen med AL Finans kan vi strikke et erhvervsleasingforslag sammen til dig. Med AL Finans er du sikret en ualmindelig seriøs og økonomisk stabil økonomisk partner i din leasing. Her er god skik og reel rådgivning en selvfølge.
Bag AL Finans står Arbejdernes Landsbank hvor du kan være sikker på at få en ansvarlig rådgivning.
Derfor er de for 11. år i træk kåret til danskernes foretrukne bank.

FORSIKRINGER

Autobranchens Bilforsikring

Vi kan hjælpe med oprettelse af din bilforsikring hos Autobranchens Bilforsikring. Bag det lidt sære navn står dog det mere kendte Gjensidige. Autobranchens Bilfosikring er et skarpt produkt som har gjort bilforsikring super simpelt – og super billigt.
Det er til at forstå. Derfor har vi valgt at tilbyde deres produkter.

Læs mere om Autobranchens Bilforsikring 

TopDanmark

Som virksomhed har vi alle vores forsikringer placeret hos TopDanmark hvor vi altid møder en personlig og kompetent sparring. Det er som altid noget af det vigtigste for os – øjenhøjde. Læs mere om TopDanmark

ØKONOMI OG JURA

Sydbank

Bag enhver stærk virksomhed står en stærk bank. Vi er som virksomhed tilknyttet Sydbank.

Det er efterhånden en sjældenhed at møde et bankpersonale i øjenhøjde hvor man kan snakke om tingene. En bank hvor den personlige relation stadig anses som en vigtig del af forretningsgrundlaget. En bank som ikke er hæmmet af for megen bureaukrati og stordrift. Sådan en bank har vi heldigvis fundet i Sydbank Silkeborg. Læs mere om Sydbank Silkeborg 

Brandt Revision

Indrømmet – vi er ikke revisorer. Men det er Brandt Revision – og de gør deres arbejde sådan at vi kan sove roligt om natten ifht moms, skatter osv. Brandt Revision har et team der er specialiseret i den komplekse regelverden hvad angår bilbranchen. Læs mere om Brandt Revision 

Autobranchen Danmark

AutoBranchen Danmark er en brancheorganisation, som repræsenterer bilforhandlere, bilværksteder og autolakererier. De har ca. 1.200 medlemmer over hele landet, der til sammen beskæftiger mere end 20.000 medarbejdere og samlet omsætter for ca. 50 mia. kr. om året. AutoBranchen Danmark er det mest slagkraftige talerør for autobranchen i mødet med det politiske system, medierne og andre interessenter.

Det gør de med målrettet rådgivning om emner fra strategi over personalejura og miljø til politiske spørgsmål. De har branchens stærkeste juristhold med over 50 års erfaring inden for de juridiske områder, som virksomhederne i autobranchen kommer i berøring med. Læs mere om AutoBranchen Danmark

DÆK / FÆLGE, SOLFILM OG UNDERVOGNSBEHANDLING

Engroshjul

Der er en god håndfuld store leverandører til de danske bilforhandlere og værksteder, og én af dem er Engroshjul A/S. De er den største leverandør vi har i denne kategori – og særligt komplette hjul er det vi køber mest af hos dem. De har et enormt udvalg af dæk og fælge til alle typer biler – og det nyder vi og vores kunder godt af. Læs mere om Engroshjul A/S

Eurowheels

Eurowheels er den dæk og fælgleverandør med det største fysiske lager og det største udvalg af fælge. De udmærker sig bl.a. også ved at være OE levereandør til flere officielle bilmærker. Hos dem nyder vi godt af hurtig levering og professionalisme.

DanWheels + Keratech

Nogle gange er det ”vi plejer” ikke det rigtige. Og her har vi DanWheels og Keratech som rigtigt stærke alternativer på komplette hjulsæt til vores salgsbiler. De fører begge nogle andre designs og løsninger end vores primære leverandør. Begge samarbejdspartnere har hurtig og stabil levering. Læs mere om DanWheels og Keratech  

Bojesen Bilsyn

Vi syner langt de fleste biler hos Bojesen Bilsyn, der udmærker sig med at have mange afdelinger i midt og vestjylland. Bojesen Bilsyn er en stabil og kompetence-stor synsvirksomhed hvor vi altid kan få god rådgivning ifbm diverse regler på bilsyn. Bojesen Bilsyn blev i øvrigt nomineret til ”Årets Synsvirksomhed” i 2018 hvilket bevidner stor kompetence. Læs mere om Bojesen Bilsyn 

Lund Solfilm

Navnet siger sig selv – her er tale om solfilm til din nye bil. Derudover den populære “Beskyttelsespakke” som giver klar folie i dørindstigninger, bag dørhåndtag og på ovenfladen af bagkofangeren.
MEN – Lund solfilm kan meget andet end det. Fuldindpakninger, bildekorationer, reklame på bil og facader osv – alle opgaverne udføres til perfektion af Daniel og hans team. 3 servicebiler kører rundt hele tiden og udfører store som små opgaver rundt om hos en stadigt voksende kundeskare. Læs mere om Lund Solfilm 

AUTOLAK / KLARGØRING

Ringvejens Autolakering Silkeborg

I Silkeborg findes en ualmindeligt stærk autolakeringsvirksomhed. Her er vi garanteret absolut højeste kvalitet til en fair pris. De gør en ære i at levere godt håndværk fremfor at det bare skal gå hurtigt og være en ”omsætningsfabrik”. Topprofessionelt og absolut anbefalelsesværdigt. Læs mere om Ringvejens Autolakereri Silkeborg

Lasse Pedersen A/S

“Verdens bedste Lasse” er kælenavnet. OG det er ikke uden grund…
Super dedikeret, hårdtarbejdende og ekstrem høj faglig stolthed er hvad vi ved vi kan forvente af Lasse´s klargøringsniveau.
Vi har oftest besøg af Lasse 2 gange om ugen, hvor han systematisk og sikkert bringer bilerne op i et superhøjt kosmetisk niveau.

Fandt du ikke bilen du søgte

Michelle

Hvem er Michelle?

Født: Juni 1979 i Skive.
”Jeg var vist lidt en ”Connie” i mine unge dage – stylet Golf med bling-bling fælge. Interessen for biler er ganske intakt om end lidt mere modent i dag. En bil skal jo også være praktisk nu…. ”
Michelle er vores blæksprutte som er overalt og sørger for at tingene bliver gjort – hurtigt!
Du kan møde hende i administration, som rengøring, som lagermand, som praktiske gris og sågar som sælger. Altid smilende – også i telefonen.
Familieliv: Bor i Silkeborg sammen med Mikael (ja, ham herfra) – og deres 2 piger Filippa og Josefia.
Yndlingsbiler: Porsche Panamera og Mercedes CLA Shooting Brake
Mantra: ”Hvorfor vente til i morgen når det kan blive gjort i dag??”

Kontakt Michelle på michelle@autos.dk eller direkte på 2818 1730

Sune

Hvem er Sune?

Født: 1995 – men kan ikke huske hvor(!), måske Grindsted sygehus.
”Fra jeg var lille har biler altid været en stor interesse så jeg måtte bare ind i bilbranchen. Det er en branche i en konstant og voldsom udvikling – og det fascinerer mig J”
Verdens-bedste-Sune startede hos os som praktikant og når man nu går under ”Verdens bedste Sune og Super-Sune” så er det fordi vi er rigtigt glade for vores spirende talent. Med en baggrund fra Legoland forstår Sune hvad kundeservice betyder – og dét er vigtigt for os.
Soft spots: Julemanden, Sille, Formel 1
Familieliv: Bor i Århus centrum sammen med sin kæreste Sille.
3 yndlingsbiler: Chevrolet Camaro SS/RS 1969, BMW M4 Coupé og Mercedes C63 AMG Coupé
Mantra: ”Man skal ikke sælge skindet, før bjørnen er skudt”

Kontakt Sune på sune@autos.dk eller direkte på 9282 3030

Mikael

Hvem er Mikael?

Født: November 1978 i Thisted.
”Jeg havde ikke en chance for ikke at forelske mig i bilbranchen! Som knægt drev min far en Datsun (Nissan) og Peugeot forhandling i Thisted og Hurup Thy. Jeg gik direkte fra Handelsskolen i 1999 til BMW i München og har siden været forbi flere mærker som BMW, Ford, SEAT, Toyota og Porsche. Jeg har aldrig haft et fuldtidsarbejde, andre steder end i bilbranchen”
Soft spots: Nostalgiske biler, 1860 München og Juventus, Tomatjuice, Weissbier, Italiensk mad, Motorsport (særligt Formel 1/”KMAG”).
Familieliv: Bor i Silkeborg sammen med hustru Michelle (som også er i autos.dk) og pigerne Filippa og Josefia.
3 yndlingsbiler: Datsun 240Z, Peugeot 205GTi og BMW Z3 Coupé.
Mantra: ”Mit drive er at gøre tingene lidt anderledes end de andre. Det er sjovt at udfordre ’Vi plejer at….’ – gør som de andre og du er heldig hvis du opnår samme resultat, du bliver aldrig bedre end dem”.

Kontakt Mikael på mikael@autos.dk eller direkte på 9282 1010.

Beregn byttepris

Book prøvetur