Vores åbningstider i Påsken - gældende fra den 6. april | Læs mere her

(+45) 82 82 82 05

Finansiering er en tillidssag

Derfor har autos.dk valgt at indgå samarbejde med to af markedets stærkeste spillere: Santander Consumers Bank og AL Finans. Med disse to leverandører sikrer vi dig en stabil og troværdig partner når du skal vælge hvordan din nye bil skal finansieres.
Du kan frit vælge imellem de to selskaber – hvem er billigst på dagen?
Vi laver sammen med dig et tilbud fra hver. Valget er dit.

SANTANDER CONSUMER BANK

I Danmark er Santander Consumer Bank en del af det spanske Banco Santander grundlagt 1857.
Santander Consumer Bank har i dag en førende position på det danske marked for billån som forbrugsfinansiering og er specialister i privatlån, kreditkort og opsparingsprodukter.​​​​​​​​​​​​​​

Banco Santander er den største bank i Eurozonen(!) og blandt de største banker i verden med mere end 190.000 ansatte på globalt plan og over 125 mio. kunder i mere end 40 lande.

AL FINANS

AL Finans tilbyder finansieringsløsninger inden for lån, leasing og factoring. De har eksisteret siden 1935 og er et datterselskab af Arbejdernes Landsbank – en bank, der i 2016 blev kåret som Danmarks bedste bank for 8. år i træk.
AL tilbyder sikre og attraktive finansieringsløsninger til både private og erhverv.
Det er også AL Finans vi anbefaler når vi leverer bilen på en finansiel erhvervsleasing.

NORDANIA

Nordania er en del af Danske Bank-koncernen og er særligt specialiseret i finansiering og leasing af personbiler – de er intet mindre end danmarks største leasingselskab. Med en fast rente på 4,29% med 20% udbetaling er Nordania et oplagt valg når det kommer til finansiering af din nye brugte bil.

DER ER IKKE FORSKEL PÅ PENGENE

JA – selvfølgelig er du også velkommen til at bruge din egen bank, til finansieringen!
– Men lad os få lov til at tjekke om de er skarpe nok på den løsning de tilbyder dig.
rigtig mange tilfælde kan du spare flere tusinde kr. ved at lade et reelt bilfinansierings-selskab komme med pengene.
Det er jo ganske enkelt: Hvor kan du købe dine penge billigst?
– Og så er der bare maange gode grunde til at man ikke lægger alle sine æg i samme redde.

FAQ

Nej – men vi tager normalt et gebyr der er lidt større end i banken.
Omvendt tager banken en markant højere rente. Uoverskueligt? – nej faktisk ikke.

Du skal blot kigge på ÅOP på to identisk opsatte lån: Den laveste ÅOP sats – er det billigste lån!

I en ÅOP er alle lånets omkostninger nemlig indregnet i ét og samme tal.

ÅOP = Årlig Omkostning i Procent. Lad bare banken komme an….

En af flere forskelle fra traditionelle banker og vores samarbejdspartnere, er at hos Santander og AL Finans kan du, i modsætning til de fleste pengeinstitutter, vælge at lade bilen finansiere på en ægte fast rente, altså i hele lånets løbetid.

Det betyder for dig at uanset konjunkturernes udvikling så kan du sove roligt om natten med en fast rente.

Den rykker sig ikke en krone – no matter what. Typisk er renteforskellen imellem en variabel og en fast rente kun ca 1%. Så det skal overvejes om du for en beskeden merpris i ydelsen, ønsker den ekstra sikkerhed i dit billån og er særligt attraktiv på lån med længere løbetider.

Det er i princippet op til dig. Men da biler mister deres gensalgsværdi, er det vigtigt, at løbetiden svarer til værditabet. Ellers risikerer du, at den pris du kan sælge bilen for, når lånet er indfriet, ikke er nok til udbetalingen på en ny. Vores tommelfingerregel er, at bilens alder plus lånets løbetid ikke bør overstige 12 år. Men det betyder ikke, at andet ikke kan lade sig gøre – det kommer an på bilen du køber.

En Porsche 911 har ikke tabt hele sin værdi på 12 år, som en biltype ala en Citroën C1.

Nej! – tværtimod. Selvfølgelig lever alle parter der låner penge ud bedst af at lånene varer ved, både banker og finansieringsselskaberne.

Men det er ikke ensbetydende med at de straffer dig eller tager røven på dig når du vælger at betale lånet ud før tid. Du kommer kun til at betale det du rent faktisk har i restgæld tilbage og et beskedent gebyr på typisk 500kr for dokumenthåndteringen og endelig aflysning af evt tinglyst pant. Det er der ikke noget forkert i.

Du kan vælge at oprette en SAFE forsikring sammen med dit lån fra Santander.

Med forsikringen betaler du af på lånet, selvom du bliver​ afskediget eller sygemeldt, som følge af ulykke eller sygdom. Det betyder, at du kan være tryg ved at dit lån bliver betalt, hvis nu det uheldige skulle ske. Hvis du kommer ud for en skade, vil forsikringen dække din månedlige låneydelse inkl. renter, i op til et år ad gangen. Derudover vil forsikringen indfri lånet i tilfælde af dødsfald (max kr. 750.000).

Læs meget mere om produktet her.

Fandt du ikke bilen du søgte

Anthon

Hvem er Anthon?

Født: 2002 i Randers (‘egge) 

“Det er ikke helt løgn, hvis jeg siger, at jeg hele mit liv har haft interesse for biler. Jeg fik i 1 års fødselsdagsgave min første Ferrari – okay, det var en elbil til små børn, men den var mit allerbedste legetøj… En karriere i bilbranchen har været drømmen lige siden”

Anthons forældre købte bil hos os, og knap et år senere startede Anthon som juniorsælger hos Autos.dk. Med en baggrund fra butik, kender Anthon til salg og kundeservice – det er vigtigt for os.

Soft spots: Bmw, John Mogensen, Vin
Familieliv: Bor i Randers
3 yndlingsbiler: Porsche 911 GT3 Touring, Bmw E28 og Bmw M2 Competition
Mantra: “Det du gør mest er det du bliver bedst til”

Kontakt Anthon på anthon@autos.dk eller direkte på 9282 2020