Vores åbningstider i Påsken - gældende fra den 6. april | Læs mere her

(+45) 82 82 82 05

Ladeløsning fra OK

Nem opladning af elbil med OK's ladeboks

... med eller uden elaftale gennem OK

Sammenlign OK's hjemmeladepakker

Med elaftale

Uden elaftale

Find alle priser her

Værd at vide om ladeløsning fra OK

Ja, det kan du. For at du kan oplade din elbil hjemme, er det nødvendigt, at du får installeret en ladeboks i hjemmet. Det kræver en særlig elinstallation i hjemmet for at sikre, at forholdene er i orden. Hvis du vælger en ladeboks fra OK, står vi for at installere ladeboksen i dit hjem, så du slipper for alle bekymringerne.


Læs også: Hvad kræver det for at kunne oplade min elbil derhjemme?

Ja, du kan få elafgiftsrefusion med en hjemmeladeboks, hvis du også har en elaftale hos OK. Har du en komplet ladeløsning hos OK, får du automatisk 94,625 øre pr. kWh tilbage i elafgiftsrefusion hver måned.

Elafgiftsrefusion er dog ikke muligt i situationer, hvor du har egen husstandsvindmølle, jordvarme, elvarme, solceller m.v.. Ring til os på 89 32 24 88, hvis du er i tvivl.

Læs også: Hvad er elafgiftsrefusion?

Prisen for at oplade din bil i hjemmet med et abonnement fra OK tager udgangspunkt i, hvilken elaftale du har i dag. Når du lader din bil gennem din ladeboks, benytter du nemlig den samme el, som du også benytter til husets generelle elforbrug. Når du bruger strøm på at lade din elbil, får du dog samtidig 94,625 øre pr. kWh i elafgiftsrefusion, hvis du også har en elaftale hos OK. Beløbet tilbagebetales til dig hver måned.

Læs også: Hvordan betaler jeg for min OK Ladepakke?

Et eksempel:

  • Kører du f.eks. 16.000 km årligt, som er gennemsnittet for en familie i Danmark, svarer det til et kWh-forbrug på 3.200 kWh om året.
  • Med en elpris på 2,50 kr./kWh vil det alt i alt koste dig 634 kr./md. at oplade din elbil hjemme.

Prisen er inklusiv dit strømforbrug og dit månedlige serviceabonnement på 199 kr./md. – og fratrukket refusionen på 94,625 øre/kWh.

Beregningerne er lavet ud fra en OK Ladepakke, hvor du lejer og får grøn strøm (Grøn OK El Flex). Ladepakken koster 2.995 kr. i oprettelse.

Se beregningseksempler på hjemmeopladning

For at du kan få en ladeboks i dit hjem, kræver det, at vi kommer ud til dit hjem og installerer ladeboksen. Det gør vi ved at benytte autoriserede installatører, som sørger for at installere og teste ladeboksen. Vores installatører sikrer desuden, at du bliver grundigt sat ind i, hvordan du bruger din nye ladeboks i hjemmet.


Læs også: Må jeg selv installere ladeboksen derhjemme?

Tiden for en fuld ladning er svær at fastslå eftersom det afhænger af flere forskellige faktorer. Det kan tage mellem 1 og 9 timer. 2 eksempler på ladetid:

  • – Hyundai TUCSON plug-in hybrid – maks. 4 timer (13,8 kWh)
  • – Hyundai IONIQ 5 – maks. 6 timer (58 kWh)

 

Teknologien spiller en enorm stor rolle og sætter hele tiden nye grænser for, hvor hurtigt man kan få opladet sin bil i hjemmet. Nogle af de faktorer, som har indflydelse på, hvor hurtigt du kan oplade din elbil, ser du her:

  • – Batteriniveau og udendørstemperatur
  • – Størrelsen på elbilens batteri
  • – Hvor hurtigt din elbil kan optage strøm i henholdsvis 1 og 3 faser

 

Som tommelfingerregel vil du opleve, at batteriet generelt lader hurtigere, hvis batteriniveauet er lavt modsat et højere batteriniveau. Ofte vil opladningen dog ske relativt hurtigt, da du oftest vil have brug for mindre opladninger og ikke fra et helt afladet batteri.

Ja, det er det. 

Ifølge Danmarks Statistik kører danskerne i gennemsnit 60 km i bil om dagen. Og en moderne plug-in hybrid kan typisk køre omkring 50 km på ren el på en fuld opladning.

Det betyder, at batteriet i din plug-in hybrid kan dække langt det meste af dit kørselsbehov, så du sjældent behøver at oplade på farten eller bruge brændstofmotoren. Tværtimod er det til din fordel at have en ladeboks derhjemme, så du kan starte hver dag med fuldt batteri.

Se alle dine fordele lige her

Ønsker du OK's ladeløsning?

... så kontakter vi dig snarest muligt

Find mere information om OK's ladeløsning

Fandt du ikke bilen du søgte

Anthon

Hvem er Anthon?

Født: 2002 i Randers (‘egge) 

“Det er ikke helt løgn, hvis jeg siger, at jeg hele mit liv har haft interesse for biler. Jeg fik i 1 års fødselsdagsgave min første Ferrari – okay, det var en elbil til små børn, men den var mit allerbedste legetøj… En karriere i bilbranchen har været drømmen lige siden”

Anthons forældre købte bil hos os, og knap et år senere startede Anthon som juniorsælger hos Autos.dk. Med en baggrund fra butik, kender Anthon til salg og kundeservice – det er vigtigt for os.

Soft spots: Bmw, John Mogensen, Vin
Familieliv: Bor i Randers
3 yndlingsbiler: Porsche 911 GT3 Touring, Bmw E28 og Bmw M2 Competition
Mantra: “Det du gør mest er det du bliver bedst til”

Kontakt Anthon på anthon@autos.dk eller direkte på 9282 2020