Vores åbningstider i Påsken - gældende fra den 6. april | Læs mere her

(+45) 82 82 82 05

Fremvisning direkte i sofaen

Bilhandel bliver i stigende grad mere og mere digitaliseret. I dag er det som kunde ikke en selvfølge at have set sin nye brugte bil fysisk før den står på adressen. Hos Autos.dk ønsker vi at give dig de absolut bedste betingelser ved købet at din nye brugte bil, uanset hvordan du ønsker at handle – digitalt eller fyssisk.

Lad os sammen gennemgå bilen via der har vagt din interesse over video, med ærlig- og tryghed som fokus.

Vi zoomer ind på udstyr og higlights

Det er ikke nogen hemmelighed at det hos mange bilmærker kan være en jungle at finde rundt i udstyret – det er ofte kun pengepungen, der sætter grænsen for, hvor meget ekstraudstyr du kan vælge. Hvem vil ikke gerne have massage i sæderne? Eller varme i bagsæderne på en vinterdag? Hvad er “need to have”, og hvad er “nice to have”.

– Det afhænger naturligvis af hvem man er og hvilke krav man stiller. Det vigtigste er at vælge det, der gør hver køretur bedre for DIG, og som du ikke vil kunne undvære i din næste bil.

Via videogennemgang fokuserer vi på den specifikke bils ekstraudstyr og highlights. Hvad kan netop denne bil som på længere sigt giver værdi for dig? Du kommer med bag rattet helt hjemme fra stuen.

Ingen biler står som ny

Lad os nu være ærlige – en brugt bil, er en brugt bil.

Uanset om bilen har kørt 5- eller 100.000 km, kan vi med garanti finde kosmetiske brugsspor på alle biler, sådan er det bare. Selvom bilen, eksempelvis, kun har kørt 30.000 på 2 år, har den stadig haft mange køreture og brugstimer bag sig. Det er mange starter, accelerationer og nedbremsninger, personer og bagage – ind og ud af bilen, og giver brugsspor uanset hvor godt man har passet på den. Forventer du en ny bil – så bør du istedet købe en spritny bil (og tage værditabet med…) En brugt bil, koster mindre, fordi den er brugt. 

Du vil aldrig høre os bruge flosklen ”den er som ny” eller ”du kan ikke se der har været kørt i den” – for det er løgn uanset hvad. Mange biler får små ridser der kræver lakering allerede efter kort brug. Og alle brugte biler har overfladeridser og stenslag på fronten

Ærlighed kommer man længst med. Når du handler bil hos Autos.dk ligger vi ikke skjul på de kosmetiske fejl bilen måtte have, små ridser, stenslag, patina – generel kosmetik der tilknytter sig en brugt bil. Lad os sammen gennemgå bilen uanset om du handler bilen fysisk i forretningen eller digitalt. Den er som den er, så det er okay at sige “nej tak” eller “vi tænker over det”.

Kosmetisk klargøring

Selvom du ikke betaler for det, så rengører og polerer vi bilen grundigt for dig. 
Grundig støvsugning og rengøring af kabinen, lakrens og voksning lakken, motorrens – Alt sammen helt gratis.
Større ridser eller skrammer sendes til nylakering og Bilka-buler rettes.
Bilen bliver ikke “som ny”, men du kan forvente en klargjort bil i højere standard end normalen i branchen. 
Fik vi sagt at det var gratis?

Mange gange er vi så ivrige efter at få bilerne sat til salg at de ikke altid har nået gennemgang, rengøring og polering inden der skydes billeder – ring til os allerede nu for nærmere aftale og information

Det skal være simpelt at købe bil. Mange bilforhandlere kræver et gebyr for nummerplader – det gør vi ikke. Alle annoncerede priser er således inkl. rengøring, klargøring kosmetisk, og nummerplader – nemt og simpelt.

Levering på adressen

Efter grundig videogennemgang og endt handlen, har du to muligheder – afhentning af bilen selv eller modtag den på din adresse.

Vi gør os umage i at give dig en grundig og komplet gennemgang af bilen ved afhentning hos os. Hvordan fungerer opladning? Har bilen sin egen APP? Hvad gør den knap? – en ny bil tilknytter sig mange spørgsmål og tilvending. Vi har ikke altid de samme muligheder som aut. forhandlere ift. til de forskellige opkoblinger, men forsøger altid hvad vi kan, så du ikke er i tvivl om noget når du triller herfra. 

I samarbejde med Silkeborg Biltransport, tilbyder vi levering til din adresse – bemærk adressen naturligvis skal være fremkommelig til en stor lastbil.

Jylland kr. 1.250

Sjælland/Brofaste øer kr. 1.750, –

(Lev.tid 4-5 arbejdsdage fra betaling/indregistrering)

Har du en byttebil? – tager vi den med retur.

Hvilken bil har du udset dig?

Bliv kontaktet

Fandt du ikke bilen du søgte

Anthon

Hvem er Anthon?

Født: 2002 i Randers (‘egge) 

“Det er ikke helt løgn, hvis jeg siger, at jeg hele mit liv har haft interesse for biler. Jeg fik i 1 års fødselsdagsgave min første Ferrari – okay, det var en elbil til små børn, men den var mit allerbedste legetøj… En karriere i bilbranchen har været drømmen lige siden”

Anthons forældre købte bil hos os, og knap et år senere startede Anthon som juniorsælger hos Autos.dk. Med en baggrund fra butik, kender Anthon til salg og kundeservice – det er vigtigt for os.

Soft spots: Bmw, John Mogensen, Vin
Familieliv: Bor i Randers
3 yndlingsbiler: Porsche 911 GT3 Touring, Bmw E28 og Bmw M2 Competition
Mantra: “Det du gør mest er det du bliver bedst til”

Kontakt Anthon på anthon@autos.dk eller direkte på 9282 2020