Vores åbningstider i Påsken - gældende fra den 6. april | Læs mere her

(+45) 82 82 82 05

Vores leasingbiler

Leasing er din mulighed for at skifte bil noget oftere – med en højere grad af budgetsikkerhed. Du kender fremtidens værdisætning. Men leasing er ikke løsningen for alle og kan være svært helt at gennemskue.

– Vi vil gerne hjælpe dig med den rigtige løsning!

Vores indkøbte biler er i langt overvejende grad biler indkøbt uden dansk registreringsafgift. Det betyder ikke at de nødvendigvis er importerede, men at de fleste af dem har startet livet på en eller anden form for leasingkontrakt – her i Danmark.

 – Det betyder at vi på langt størstedelen af vores lagerbiler også kan tilbyde en leasingløsning.

Mulighederne for leasing er efterhånden blevet mange og det kan både som privatperson og erhvervsperson være enormt svært at finde rundt i hvad de forskellige leasingaftaler indebærer – Det er en jungle!

Vi har lavet en kortfattet guide så du kan få styr på hvordan du tager det rigtige valg.

I Danmark er Santander Consumer Bank en del af det spanske Banco Santander grundlagt 1857.
Santander Consumer Bank har i dag en førende position på det danske marked for billån som forbrugsfinansiering og er specialister i privatlån, kreditkort og opsparingsprodukter.​​​​​​​​​​​​​​

Banco Santander er den største bank i Eurozonen(!) og blandt de største banker i verden med mere end 190.000 ansatte på globalt plan og over 125 mio. kunder i mere end 40 lande.

Fandt du ikke bilen du søgte

Anthon

Hvem er Anthon?

Født: 2002 i Randers (‘egge) 

“Det er ikke helt løgn, hvis jeg siger, at jeg hele mit liv har haft interesse for biler. Jeg fik i 1 års fødselsdagsgave min første Ferrari – okay, det var en elbil til små børn, men den var mit allerbedste legetøj… En karriere i bilbranchen har været drømmen lige siden”

Anthons forældre købte bil hos os, og knap et år senere startede Anthon som juniorsælger hos Autos.dk. Med en baggrund fra butik, kender Anthon til salg og kundeservice – det er vigtigt for os.

Soft spots: Bmw, John Mogensen, Vin
Familieliv: Bor i Randers
3 yndlingsbiler: Porsche 911 GT3 Touring, Bmw E28 og Bmw M2 Competition
Mantra: “Det du gør mest er det du bliver bedst til”

Kontakt Anthon på anthon@autos.dk eller direkte på 9282 2020