Vi køber din bil

Skal din bil skiftes ud?

Vi opkøber nyere, brugte
biler i god stand.
Få en god pris hos os!

Få en pris
Vi køber din bil

Cookies- og privatlivspolitik

EJEROPLYSNINGER

Virksomhedsnavn: Autos.dk
Adresse, by: Jens Juuls Vej 11, 8260 Viby
Tlf.: 82 82 82 05
E-mail: mail@autos.dk

 

COOKIEPOLITIK

Hvad er cookies?

Cookies er små datafiler, som gemmer sig i din browser på din computer, tablet, smartphone eller lignende, når du besøger en hjemmeside. Cookies gør at hjemmesiden kan genkende dig, ikke som bruger, men din færden på hjemmesiden. Det betyder, at cookies kun registrerer din færden på siden, og kan holde styr på hvilke sider du f.eks. har besøgt samt hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap, f.eks. ved at huske, hvad du har lagt i indkøbskurven. Derfor hjælper cookies os også med at få et indblik i dit besøg, så vi løbende kan forbedre og optimere hjemmesiden for dig.

Cookies bruges til at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg og gemmer derfor ingen personlige oplysninger (navn, adresse eller lignende) om dig.

Hvilken type cookies bruger vi?

Hos Autos.dk bruger vi fire typer af cookies, som indsamler forskellige informationer om din færden på vores side. Du kan læse mere om de 4 typer cookies nedenfor:

Tekniske cookies:

  • En webside kan ikke fungere, som den skal, uden de tekniske cookies. De tekniske cookies sørger for, at du ikke hele tiden ryger af den hjemmeside, du besøger. Det er også denne type af cookies, som gør at du slipper for at skulle indtaste eksempelvis navn og telefonnummer, hvis du ønsker få et tilbud på din bil.

Statistikcookies:

  • Statistikcookies hjælper os med at få et indblik i, hvordan du bruger vores hjemmeside; eksempelvis hvilke sider du besøger. Disse cookies bliver anvendt til at optimere vores side i forhold til design, brugervenlighed og effektivitet.
  • Google Analytics er en af de statistikcookies vi anvender til at registrere antal af besøg og klik på vores side, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse, når du besøger vores hjemmeside.

Personaliserede cookies:

  • Der også bliver kaldt tracking-cookies, idet de følger din færden på hjemmesiden. Disse oplysninger bruger vi for at kunne vise dig relevant indhold, baseret på din færden. Disse cookies kommer til udtryk ved, at hjemmesiden eksempelvis kan målrette artikler og indhold til dig, baseret på det du lige har set på.

Markedsføringscookies:

  • Marketing cookies minder om de personaliserede cookies, idet de ligeledes tracker din færden på hjemmesiden. Disse cookies fungerer på den måde, at hvis du eksempelvis har kigget på specifik bil på siden, så vil du formentlig begynde at se bannerannoncer med biler af samme type.
  • En af de markedsføringscookies vi blandt andet benytter på hjemmesiden, er Facebooks Pixel. Den benytter vi til at indsamle data i forhold til brugeradfærd, retargeting af besøgende samt til at målrette annoncer på Facebook.

Hvordan administrerer og sletter du cookies?

Du har altid mulighed for at afvise cookies på din computer eller mobile enhed ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, vil der være mange funktioner og services, som du ikke kan gøre brug af.

Du kan finde en guide til, hvordan du sletter dine cookies i de forskellige browsere og smartphones herunder:

 

PRIVATLIVSPOLITIK

Som kunde hos os betror du os dine oplysninger, og vi gør vores yderste for at sikre, at dine data beskyttes i overensstemmelse med persondataloven.

Nedenfor beskriver vi, hvilke informationer vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, hvad vi bruger dem til, hvordan vi behandler dine personoplysninger, hvilke rettigheder du har, hvad du skal gøre hvis du har spørgsmål etc.

Det er vigtigt for os, at du oplever den højeste grad af gennemsigtighed og tryghed og ikke oplever overraskelser i forbindelse med registrering af dine persondata.

Vi håber derfor, du vil tage dig tid til at læse vores privatlivspolitik grundigt igennem, og har du spørgsmål omkring vores behandling af dine persondata, er du altid velkommen til at kontakte os.

Dataansvarlig

Nedenstående virksomhed er dataansvarlig og indsamler, behandler og passer på dine data:

Autos.dk
Jens Juuls Vej 11
8260 Viby J
CVR: 39030152
Tlf.: 82 82 82 05
E-mail: mail@autos.dk
Web: www.autos.dk

Indsamling af persondata

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Persondata registreres kun, hvis du giver disse frivilligt, f.eks. ved at acceptere cookies, ved udfyldelse af kontaktformular, ved tilbud på salg af bil, ved køb af bil, ved indgåelse af samarbejde med os mv.

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at sende en mail til mail@autos.dk

Formålet med indsamling af persondata

Afhængig af i hvilken sammenhæng vi har kontakt med dig, indsamler vi forskellige persondata om dig.

Vi behandler eksempelvis dine persondata til følgende formål:

  • Køb eller salg af biler
  • Indregistrering, finansiering og forsikring
  • Anmodning om tilbud
  • Brugtbilsvurdering
  • Levering af bil
  • Markedsføring

Eksempel på data vi indsamler om dig kan være:

  • Dine kontaktoplysninger. Afhængig af, hvilken forbindelse det er i, kan det f.eks. være navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, CPR-nummer, kørekort, forsikringsoplysninger, betalingsoplysninger mv
  • Oplysninger om din nuværende bil. F.eks. Mærke, model, km, biltype, motor, gear, udstyr, registreringsnummer, stelnummer mv
  • Cookies: Se særskilt cookiepolitik.

Oplysningerne indsamles enten direkte fra dig eller via offentligt tilgængelige registre som f.eks. motorregistret og tinglysning, fra forsikringsselskaber, finansieringsinstitutter mv.

Når indsamlingen og behandlingen af personoplysninger sker i forbindelse med salg/køb af biler eller finansieringsaftaler er det obligatorisk for os som forhandler at indsamle personoplysningerne, for at vi kan indgå og opfylde kontrakten.

Manglende samtykke til indsamling af persondata

Ønsker du ikke at give dine personoplysninger, er det ikke er muligt at indgå eller gennemføre en aftale om salg/køb/finansiering, ligesom vi f.eks. ikke kan kontakte dig omkring vigtige serviceindkaldelser og information, der kan have indvirkning på din bils garanti og vedligeholdelse, samt tilbud, nyheder og produktinformationer.

Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter

Vi deler selvfølgelig kun dine persondata, når det er nødvendigt. Når vi deler dine persondata, gør vi det for at give dig den bedst mulige service. Du får nyttige informationer, der drejer sig om din bil og sikkerhed. Vi kan f.eks. indkalde dig til dækskifte, se hvornår din bil bør komme til service, så du kan beholde din bils fabriksgaranti, samt eventuelle andre garantier.

Vi deler dine oplysninger til tredjeparter i forbindelse med køb/salg af biler og leasingaftaler, herunder finansieringsselskaber og forsikringsselskaber. Personoplysninger videregives til motorregistret, SKAT, eventuelle finansieringsselskaber, forsikringsselskaber mv., som skal bruge dine personoplysninger i forbindelse med bilkøb, finansiering, modtagelse af købesum, tegning af forsikring, leasingaftale mv.

For at levere tjenester som tilbudsforespørgsler, brugtbilsvurdering og konkurrencer, indsamler vi en ligeledes række data, der videregives til vores samarbejdspartnere.

Vi anvender forskellige databehandlere til at behandle de data, vi indsamler, eller til at udføre forskellige funktioner. Eksempelvis virksomheder der leverer vores økonomisystem, marketingstjenester der agerer på vores vegne og som f.eks. administrerer og kommunikerer meddelelser, fragtfirma ved levering af materiale samt tilbud og IT-relaterede tjenester f.eks. opbevaring og vedligeholdelse. Disse tjenesteleverandører må kun behandle dine persondata i overensstemmelse med vores instruktioner og må ikke anvende oplysningerne til deres egne formål.

Dine persondata vil blive behandlet i EU/EØS. For modtagere, uden for EU/EØS, har vi sikret, at der er tilstrækkelig beskyttelse af dine persondata med såkaldte standardiserede databeskyttelsesregler. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Behandlingsprincipper

Uanset i hvilken sammenhæng vi behandler dine persondata, vil de blive behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil selvfølgelig kun blive anvendt til det formål, hvortil de er indsamlet, og vil derefter blive slettet.

Rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger.

Dine rettigheder omfatter retten til indsigt i personoplysninger, indsigelse, ændring, dataportabilitet og retten til at tilbagekalde et samtykke. Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med, samt hvordan vi behandler og deler dem.

Er du ikke tilfreds med den måde, hvorpå vi behandler dine personoplysninger, har du desuden ret til at klage til Datatilsynet.

Eventuelle klager kan rettes til:

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Telefon: 33193200
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Web: https://www.datatilsynet.dk/

Du kan læse mere om klagevejledning på Datatilsynets hjemmeside.

Vores kunder siger dette om os ....